Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Plankan 30 dagars utmaning

Jag önskar att jag var lika hurtig som vissa människor är, men dessvärre är jag inte det. Det beror väl på att man gärna snabbt vill se resultat och ger upp för lätt och för att jag helst tränar tillsammans med någon som kan pusha mig. Det är svårt för mig att pusha mig själv till att ta i lite extra och köra lite längre. Men nu ska jag ge mig in i en 30 dagars utmaning i Plankan och jag hoppas verkligen att jag klarar detta. Plankan ska tydligen vara en jättebra övning, citerar:
Plankan är en av de allra bästa övningarna för coremuskulaturen – den muskelkorsett som stödjer ryggraden. Förutom fasta magmuskler får du en platt, fin mage, och samtidigt en stabiliserad ryggrad och vältränade djupt liggande muskler som håller inälvorna på plats.

Vi rekommenderar ofta våra läsare att göra plankan eftersom det på kort tid ger en fantastisk träning av hela coremuskulaturen. I detta hänseende slår den många andra övningar.”iForm

Testa du med vetja!

plankan2016-05-30 07.56.55

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats