Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Introduktion nr 2

Idag var jag på min andra introduktion ”jobb” från kl. 09.30 – 14.00. Ett kort pass med mycket att göra men vi hann med allting samt att sitta ner och ta det lite lugnt. Det börjar kännas lite mer bekvämt, som om jag kommer in i det lite mer. Tror att det blir bättre för varje gång, jag lär mig nya saker varje pass. Det gäller bara att komma ihåg allt också.

Jag är ett litet kontrollfreak när det gäller sånt här, måste helst veta allt nu, nu, nu annars får jag panik. Jag vet att det inte fungerar så men det är någon spärr jag har i huvudet. Måste arbeta bort det.

Efter jobbet mötte jag upp min mamma och Frank, vi köpte varsin slush och lite godis. Knatade ner till ängen här där vi bor och kopplade av i solen en stund.

2015-04-22 15.13.41 2015-04-22 15.45.55 2015-04-22 15.55.18

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats