Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

12 augusti 2019

Mammaledigheten gick mot sitt slut i mars 2019 och jag pluggade resterande kurser inom barn- och fritidsprogrammet för att bli klar. Jag pluggade på distans, hade praktik på en förskola och jobbade några få pass som vikarie på skolor. Sommaren började närma sig och jag sökte jobb för den perioden. Jag fick två olika personlig assistentjobb och var ledig vissa dagar och kunde följa med på utflykter med familjen som hade semester.

Jag fortsatte att söka jobb inför hösten då jag ville hitta ett heltidsjobb. Under min praktik på förskola insåg jag att jag vill jobba i skola istället som elevassistent som jag även gjort innan jag blev gravid med Noel. Jag fick komma på en arbetsintervju och allting kändes bra. Jag väntade spänt på svar och till min glada förvåning fick jag jobbet.

Jag startade den 12 augusti på en kick-off med all personal på skolan. Vi åkte båt till en liten ö där vi åt lunch och lärde känna varandra lite bättre. Jag anställdes som elevassistent till en elev i klass 1 , provanställning 6 månader. Jag trivdes jättebra med mina arbetsuppgifter och kollegor men oroade mig för att inte få vara kvar. Innan jullovet fick jag veta att jag kommer att erbjudas en tillsvidareanställning från och med 13 januari. Jag blev så glad och är fortfarande jätte glad över att allting gått så bra för mig nu. Nu är jag fast anställd och allting känns toppen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats