Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Ny säsong av Ensam mamma söker

29 september, idag kl. 20.00 på TV3 startar en ny säsong av Ensam mamma söker.

Är det fler än jag där ute som ska följa de ensamman mammorna på TV även i år? Jag har följt denna serie i några år och kan helt enkelt inte sluta kolla. Tycker att det är mysigt att se när känslorna blommar bland mammorna och killarna, jag skaffar mig mina favoriter av killarna och hoppas på att någon av dom vinner mammans hjärta. Det är ett sådant program jag skrattar och gråter till..

Hoppas att det blir en bra säsong med mycket kärlek och roliga saker att titta på!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Va? En ny säsong, det har jag totalmissat! Igår alltså, får väl se reprisen. Jag har också följt det några år 🙂
    Har även suttit fastklistrad framför Bonde söker fru senaste åren!
    //Sara

stats