Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Hur gick det?

Är nu hemma från efterkontrollen och allting gick bra förutom att jag kom in en halvtimme efter min tid. Jag behövde inte göra någon gyn-undersökning då jag bara fick en liten bristning under förlossningen och allting fungerar som det ska. Berättade att jag hade några stygn kvar som inte försvunnit ännu (6 veckor och 1 dag efter förlossningen). Om dom inte försvinner skulle jag återkomma.

Mitt blodtryck låg på 88/66, alltså har jag lågt blodtryck vilket jag inte märkt av. Barnmorskan undrade om jag drack tillräckligt med vätska, men jag får tydligen dricka ännu mer än vad jag redan gör.
Min vikt låg på 58,4 kg och jag startade på 52 kg.

När det ungefär gått 3 månader efter förlossningen skulle jag ta kontakt för insättning av kopparspiral. Hoppas att spiralen fungerar bra för mig. Några där ute med bra och dåliga erfarenheter av kopparspiral som vill dela med sig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats