Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Flytten – hemsk upplevelse

Det är den värsta flyttupplevelsen jag varit med om. Vi skötte allting jättebra, började i god tid och hade folk som hjälpte oss att fylla lastbilen samt diverse andra bilar. Klockan 12.00 hade vi bestämt att flyttlassen skulle rulla iväg och alla tre parter var med på det. Strax efter kl. 10.00 var vi klara med packning och sista städningen.

Dom som skulle flytta in i vår lägenhet ringde kl. 10.30 och frågade om dom kunde komma över med ett lass då dom inte fick in mer i släpet. Eftersom att vi var klara så sa jag att det gick jättebra. Jag har under denna tid skickat iväg ett sms till personen vars lägenhet vi ska flytta till men får inget svar från henne hur det går. Hon ringer sedan upp mig kl. 11.10 och säger att hon sitter i lastbilen påväg för att hämta sin bror som ska hjälpa till med flytten. Alltså förstår ni?! Det är 50 minuter kvar innan allas flyttlass ska köras över till rätt lägenhet och hon är påväg för att hämta flytthjälp..

Vi lämnar vår gamla lägenhet kl. 11.40 och åker mot den nya, där utanför står folk i stress och panik och packar in lådor och skit i lastbilen – ingen ordning alls på någonting. Vi får veta att det just nu inte finns något rum vi kan börja ställa in i men att det snart kommer finnas. Efter en stund åker dom iväg med sitt första lass och vi kan börja bära upp lite saker. I lägenheten finns hennes bror och syster som för fullt försöker packa ihop det sista och städa. Dom stressar på som tusan och skäms så otroligt mycket över hela situationen då en tid vad sagd men ingeting är gjort. Hennes syskon ber i all fall om ursäkt flera gånger vilket jag känner att dom inte ens behöver för det är inte deras fel att deras syster planerat så jävla dåligt.

Vi får till och med hjälpa till att bära ner deras grejer för att det går som långsamt, ingen verkar veta vad någon ska göra eller ens hur man flyttar. Det är smockat med grejer i lägenheten eftersom att vi bär upp och dom bär ner samtidigt. Sedan till det värsta.. Det är inte städat för fem jävla ören någonstans i lägenheten. Vi kom överens om att det skulle vara städat och fint, så som normala personer göra. Nej men hon tänkte väl att hon skulle hinna med allt det under flyttdagen. Kyl och frys, badrum, tvättmaskin, torktumlare, väggar – ALLT var smutsigt och det är fortfarande smutsigt på många ställen då vi nu måste total städa hela lägenheten innan vi kan packa upp ordentligt. Blir så fruktansvärt arg! Sedan har hon igång en jävla tvätt, hur i helvete är man funtad då?..

Vi var så glada att vi äntligen skulle flytta och så möts man av detta. Det var bara stress och förbannad var man. Detta påverkade graviditeten så jag hade sammandragningar nästan varje minut och jag mådde inte alls bra.

Kl. 14.20 kunde vi äntligen börja pusta ut för då hade dom åkt härifrån. 2 timmar och 20 minuter efter utsatt tid!! Vill aldrig mer se denna människa igen eller någonsin höra av henne mer..

Här är bara lite av all skit som sitter överallt.

2017-10-29 07.59.01

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats