Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Gasolgrill till sommaren

– Inlägget är i samarbete med Bygghemma –

 

Våren står runt hörnet och snart är sommaren här. Jag längtar och drömmer mig bort till varma sommarkvällar då vi byter ut stekpannan mot grillen och kan avnjuta goda middagar ute tillsammans med familj och vänner.

Jag uppskattar verkligen att få vara utomhus och fixa maten medan barnen samtidigt leker ute i solen, även att kunna duka upp och äta utomhus är för mig helt underbart på sommaren. En stor fördel med gasolgrill är att du lättare kan grilla året om i jämförelse med en kolgrill, då de flesta gasolgrillar är gjorda för att stå utomhus året runt. Du tänder den snabbt med en enda knapptryckning och slipper tändvätska och grillkolet. Grillen blir snabbt varm och du får en lika bra grillsmak som med en kolgrill. Alltså behöver du inte vänta just till sommaren för att kunna njuta av ny grillad mat.

Kanske börjar det bli dags att damma av grillen eller varför inte investera i en ny grill innan säsongen drar igång? Bygghemma har ett fantastiskt utbud av gasolgrillar i olika storlekar och prisklasser.

Fler fördelar är också en att man med en gasolgrill mycket enkelt kontrollerar temperaturen under grillningen samt att locket nästan alltid är nerfällt, vilket ger en god effekt och gör det enkelt att grilla större stekar och filéer av olika slag.

  • Det går fortare att komma igång med grillandet med en gasolgrill jämfört med en kolgrill.
  • Den är lika enkel att sätta på som att stänga av.
  • Den har billigare driftkostnader.
  • Man slipper helt tändmedel och sparar bränsle.

Jag äger ingen gasolgrill idag men skulle jag göra det hade jag valt en ganska stor grill med plats för mycket mat till ett större sällskap. Gärna en gasolgrill med hjul så vi lätt kan dra fram och ställa undan den.

Så fort vi flyttar till ett radhus/hus står gasolgrill högt upp på inköpslistan!

Bild från Valborg 2018, när vi är ute i husvagnen hos Marcus pappa och grillar i det fina vädret.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats