Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Nytt jobb i höst

Förra veckan var jag på intervju för ett jobb som elevassistent på en skola relativ nära mig. Jag vågade inte hoppas på för mycket men det lät väldigt positivt och bra. Jag lämnade mina referenser senare samma dag och hon kontaktade dom i måndags. I tisdags ringde hon upp mig och berättade att dom ville anställa mig om jag var intresserad. Tackade såklart ja! och skrev kontrakt i onsdags.

Det känns jätteskönt att jag har ett heltidsjobb klart till hösten och kan sluta söka jobb som en dåre. Lite tur måste man ha ibland. Jag hade nyligen tre olika jobb. Ett tog slut för terminen nu till midsommar och de två andra har jag kvar. Slutar dock med dessa lagom nya jobbet startar.

Jag hoppas att det kommer att fungera bra på nya jobbet och att jag blir där ett bra tag framöver.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats