Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Hemma med öroninflammation

Idag har Frank varit hemma på grund av sin öroninflammation. Det är inte så att han mår dåligt men det rinner väldigt mycket från örat och det kanske inte är så mysigt att hänga på förskolan då.

Eftersom att öron-näsa-hals läkaren ville att vi kontaktade dom ifall Frank möjligtvis skulle få en infektion väntade vi till idag med att ringa då det varit helg. Fick inget svar och lämnade ett meddelande men ingen ringde upp. När Marcus kom hem och efter vi hade ätit middag åkte vi till Nacka närakut för att få hjälp då det inte är så trevligt för Frank att gå runt med ett öra som rinner. Vi fick medicin och förhoppningsvis kommer det att sluta rinna imorgon och han kan gå tillbaka till förskolan på onsdag.

När klockan blev 19.00 ringde dom från öron-näsa-hals och berättade att det inte fanns några telefontider denna vecka och att läkaren är fullbokad. Dom trodde att vi redan hade fått medicin annars skulle läkaren skriva ut det till oss. Hur kan dom bara anta något sånt? Om dom ber oss ringa till deras mottagning om något händer med Franks öron så gör vi ju det innan vi vänder oss någon annanstans.. jätte märkligt.

2017-11-27 09.58.14-1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats