Vardagspusslet med barn, varav en med adhd och trotssyndrom

Hallå på er

Tanken var att jag skulle blogga igår kväll om saker jag gjort under veckan men istället blev jag inringd på jobb. Det blev väldigt stressigt för mig och jag hade svårt att bestämma mig hur jag skulle göra först men den lilla moroten att jag skulle få dubbla pengar avgjorde saken. Med tanke på att jag varit sjuk en del denna månad sitter det fint med extra pengar så nästa lön inte klirrar tomt i fickan.

Jag jobbar idag också men nu på dagen fran till 17.30. Därefter ska jag åka direkt till Franks farmor och fira Franks faster som fyllt år. Förhoppningsvis blir det mer uppdatering ikväll, vi hörs då!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats